Evenementen

Ontdek wat er te beleven valt bij onze jeugdbeweging!

Welkom op onze evenementenpagina, waar avontuur, plezier, hard werk en vriendschap samenkomen. Bij KLJ Lier Noord geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten voor jongeren van alle leeftijden. Hieronder vindt u al onze evenementen en wanneer deze dit jaar zullen plaatsvinden.

Spaghettislag – zondag 22 oktober 2023

Voor een hongertje groot of klein moet je bij KLJ Lier-Noord zijn! Een overheerlijke spaghetti of een coupe vanille, wij hebben alles wat je wil!

 

Novemberfuif – zaterdag 11 november 2023

Voor wie houdt van zotte feestjes is altijd welkom op onze spetterende novemberfuif. Met een jeneverbar, frisse pintjes, overheerlijke hamburgers, een geweldige line-up van DJ’s (zoals onze eigen Team Industrial en DJ Troefel) en onze fantastische KLJ-sfeer is de novemberfuif zoals elk jaar een nacht dat je niet snel zal vergeten! Deze valt elk jaar in het tweede weekend van november.

Bingo – zaterdag 17 februari 2024

36,79,10…BINGO!! In februari vindt sinds 2 jaar jaarlijks onze bingoavond plaats. Hierbij kan jong en oud deelnemen en hopelijk mooie prijzen mee naar huis nemen. Naast mooie prijzen, kan je natuurlijk ook genieten van onze geweldige KLJ-sfeer!

-16/+16 weekend: zie maandbrief

Een weekend vol plezier en met verschillende activiteiten, zoals bal-, verf- en hevige spelen. Wij kunnen jullie al verzekeren dat je veel avonturen maakt om met je vriendjes te delen!


 

Kamp – begin juli 2024

Begin juli gaan we altijd op kamp. Meestal gaan we op – 16/+ 16 kamp of meisjes-en jongenskamp. Maar eens om de 4 jaar gaan we met alle +12 leden op buitenlandskamp. (Buitenlandse)kampen van de afgelopen jaren waren: Tsjechië (2023) – Bilzen (2022; -16/+16) – Zandvliet (2021; jongens-meisjes) – Houffalize (2020; -16/+16). Nog meer leuke, zotte en artistieke foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina!

     

Quiz – vrijdag 19 juli 2024

De avond voor onze geweldige openluchtfuif wordt er elk jaar een quiz voor jong en oud georganiseerd. Hierbij zijn heel wat prijzen te winnen en is ambiance verzekerd!

Openluchtfuif – zaterdag 20 juli 2024

Elke zomer organiseren we onze openluchtfuif. Het is ons grootste evenement van het jaar en samen met onze +16 leden, veel vrijwillige ouders en sponsors komt dit evenement tot stand. Kortom, een feest om zeker niet te missen.

bekijk onze vorige edities via:

💻 Facebook: https://www.facebook.com/OpenluchtfuifKLJLierNoord/
📱Instagram: https://www.instagram.com/openluchtfuif_kljliernoord/
📹 Tiktok: https://vm.tiktok.com/ZMLoEJQH1/

Aftermovie OLF 2023: https://www.facebook.com/reel/855714589276359

Sportfeesten – elke zondag van augustus

Elke zondag van augustus organiseert een KLJ-afdeling een sportfeest, dit is een dag vol dansen, atletiek, wimpelen (met vlaggen zwaaien), volksspelen, (levende) piramides bouwen, genieten, … De dansjes, het wimpelen en de piramides worden voor een jury gedaan, zodat er op het einde van de dag een winnaar is. Maar om goed te presteren op deze nummers, moet er geoefend worden! Daarom beginnen we al van in begin juli bijna elke avond te oefenen.

 

Zoals je ziet zijn wij bij KLJ Lier Noord altijd wel bezig!!!