Lid worden?

Leeftijdsgroepen

Onze KLJ heeft 3 leeftijdsgroepen:

– 12: voor kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar

– 16: voor jongeren van 12 jaar tot en met 16 jaar

+ 16: voor pubers/jong volwassenen/… vanaf 16 jaar

Lidgeld

Lidgeld is € 26 voor het eerste kind en € 13 voor elk volgend kind. Dit bedrag wordt volledig doorgestuurd naar KLJ Nationaal die de verzekering etc regelen, zodat je kinderen steeds verzekerd zijn op activiteiten. Lid worden kan door in het begin van het jaar (september) naar onze Startdag te komen of door een activiteit mee te doen en je in te schrijven!

Ons rekeningnummer: BE51 7340 4696 3062

Vragen of Opmerkingen?

Als je vragen hebt over het lidgeld, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen met eventuele zorgen.

Inschrijven?

Wil je je inschrijven? Dat kan eenvoudig! Volg deze stappen om lid te worden van onze KLJ:

  1. Download de Inschrijvingsdocumenten: Klik helemaal onderaan de pagina op de documenten om de inschrijvingsdocumenten te downloaden.
  2. Vul de Documenten In: Na het downloaden van de documenten, vul ze zorgvuldig in. Zorg ervoor dat alle benodigde informatie correct is ingevuld.
  3. Terugsturen: Bezorg de ingevulde documenten aan ons via e-mail ( kljliernoord@hotmail.com) of bezorg ons deze terug op de volgende KLJ activiteit.
  4. Betalen van het Inschrijvingsgeld: Het inschrijvingsgeld voor 2023-2024 bedraagt € 26 voor het eerste kind en € 13 voor elk volgend kind. Je kunt dit bedrag betalen via ons rekeningnummer: BE51 7340 4696 3062. Vergeet niet om de naam van het lid te vermelden bij de betaling.
  5. Bevestiging: Zodra we je ingevulde documenten en inschrijvingsgeld hebben ontvangen, sturen we je verdere details over onze activiteiten en evenementen.

    Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het inschrijvingsproces? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onze contactpagina. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze KLJ-familie!

Ook KLJ in de zomer?

Waarom verschilt KLJ van elke andere jeugdbeweging? Wanneer de andere jeugdbewegingen een beetje stilvallen, komen wij helemaal los, want in de zomer hebben wij de sportfeesten! Sportfeest?! Elke zondag van augustus organiseert een KLJ-afdeling een sportfeest, dit is een dag vol dansen, atletiek, wimpelen (met vlaggen zwaaien), volksspelen, (levende) piramides bouwen, genieten, … De dansjes, het wimpelen en de piramides worden voor een jury gedaan, zodat er op het einde van de dag een winnende KLJ is. Maar om goed te presteren op deze nummers, moet er geoefend worden! Daarom beginnen we vanaf begin juli bijna elke avond te oefenen. Als jij eens zin hebt om mee te dansen, wimpelen of een plekje in de piramide te veroveren, laat het ons weten en wij weten je te zeggen wanneer we gaan oefenen! Iedereen vanaf 6 jaar is welkom!

Zit je nog niet in onze KLJ maar wil je wel super graag meedoen met deze sportfeesten? Geen probleem! Je kan ook zomerlid worden! Zo kan je al ineens eventjes proeven van het KLJ leven. Zomerlid wordt je door €13 over te schrijven op ons rekeningnummer dat hierboven staat vermeld + de naam van je kind  te vermelden en de papieren hieronder in te vullen en terug te bezorgen aan onze KLJ.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal binnenkort te verwelkomen bij een van onze komende activiteiten!