Onze KLJ heeft 3 leeftijdsgroepen:

– 12: voor kindjes van 6 jaar tot en met 12 jaar

– 16: voor jongeren van 12 jaar tot en met 16 jaar

+ 16: voor pubers/jong volwassenen/… vanaf 16 jaar

Lidgeld is € 22 voor het eerste kind en € 11 voor elk volgend kind. Dit bedrag wordt volledig doorgestuurd naar KLJ Nationaal die ook de verzekering etc regelt, zodat je kinderen steeds verzekerd zijn op activiteiten. Lid worden kan door in het begin van het jaar (september) naar onze Startdag te komen of door gewoon eens een activiteit mee te doen!

Ons rekeningnummer: BE51 7340 4696 3062

Waarom verschilt KLJ van elke andere jeugdbeweging? Wanneer de andere jeugdbewegingen een beetje stilvallen, komen wij helemaal los, want in de zomer hebben we de sportfeesten! Sportfeest?! Elke zondag van augustus organiseert een KLJ-afdeling een sportfeest, dit is een dag vol dansen, atletiek, wimpelen (met vlaggen zwaaien), volksspelen, (levende) piramides bouwen, genieten, … De dansjes, het wimpelen en de piramides worden voor een jury gedaan, zodat er op het einde van de dag een winnende KLJ is. Maar om goed te presteren op deze nummers, moet er geoefend worden! Daarom beginnen we al van in begin juli bijna elke avond te oefenen. Als jij eens zin hebt om mee te dansen, wimpelen of een plekje in de piramide te veroveren, laat het ons weten en wij weten je te zeggen wanneer we gaan oefenen! Iedereen vanaf 6 jaar is welkom!

Zit je nog niet in onze KLJ maar wil je wel super graag meedoen met deze sportfeesten? Geen probleem! Je kan ook zomerlid worden! Zo kan je al ineens eventjes proeven van het KLJ leven. Zomerlid wordt je door €11 over te schrijven op ons rekeningnummer dat hierboven staat vermeld.

Wij hopen jullie allemaal zo snel mogelijk te mogen begroeten bij 1 van onze volgende activiteiten!